Naslovnica
O nama
Usluga
Vozni park
Kontakti
Linkovi
O nama

Tvrtka Trgo - Term Prijevozi / Transporti Vrbić postoji od 1992.g. Samo vodstvo Tvrtke, u prijevozničkoj branši, obiteljski je prisutno još od 1968.g., i do danas uspješno djeluje u međunarodnom i domaćem cestovnom prijevozu.

Tokom godina predanog i stručnog rada, skupljenih iskustava, tvrtka se uspješno razvija i etablira na tržištu usluga prijevoza.

Sadržaj naše usluge se proziva kao KVALITETAN, SIGURAN, BRZ PRIJEVOZ svih vrsta, sukladno raznovrsnosti tereta koji cirkulira na međunarodnom tržištu prijevoza roba.

Kako bi održali postojeću SIGURNOST usluge prijevoza, osigurali smo teret koji prevozimo, visoko vrijednom policom osiguranja u vodećoj osiguravajućoj kući u državi. Kako bi održali i razvili kvalitetu rada/usluge tvrtka ima uposlen:

  • ambiciozan, obrazovan, i stručan tim djelatnika ( disponenata ), inovativan i maksimalno fleksibilan u ispunjavanju prijevozničke usluge/zahtjeva klijenata;
  • te kadar vozača: koji su profesionalno obrazovani, tehnički potkovani, te posjeduju dugogodišnje iskustvo u međunarodnom prijevozu…
Vizija i cilj

Smatramo i želimo da sadašnje zadovoljstvo naših mnogobrojnih, dugogodišnjih domaćih i stranih poslovnih partnera sa sigurnošću i efikasnom rapidnošću organizacije i izvršenja transportne usluge budu JAMSTVO i najbolja preporuka našim budućim poslovnim suradnicima.